Over Robert

Verberg tekst Tekst

Al jaren intrigeren mensen mij. In het bijzonder om ze te fotograferen. Tijdens het fotograferen ontstaan er vaak bijzondere momenten. Als fotograaf ben ik vooral mijzelf. Puur, nieuwsgierig, eigenwijs en ietwat chaotisch. Dit zie je terug in mijn stijl van fotografie.

Een foto maken is niet zomaar een plaatje schieten. Het draait om echt contact met de persoon voor de lens. En dan op het juiste moment vastleggen van een emotie. Net dát moment weten te pakken. Dat is de kunst die een fotograaf moet verstaan!
.
Vanaf 1998 ben ik actief als fotograaf. Door de jaren heen ben ik mij gaan specialiseren in het portretteren van de man. Mannen hebben iets mysterieus, geven zichzelf niet zomaar bloot. Vaak is het samen zoeken naar wie er nu eigenlijk voor de lens staat. Waar is hij trots op, wat is zijn passie en wat is zijn kwetsbare kant? Door de dynamiek in de samenwerking komen deze eigenschappen meestal als vanzelf naar boven. Zo ontstaat er een mooie serie pure portretten. Daar word ik blij van!
.
Zin om een keer samen te werken aan een mooie fotoserie van jou? Ik hoor graag van je!
.
Hartelijke groet,
Robert