Plannen voor 2019

Verberg tekst Tekst

01 jan 2019 in Blog

Auteur : Robert

ENGLISH VERSION

.

.

.

Een nieuw jaar, tijd voor nieuwe dingen…. Alhoewel. Ideeën voor nieuwe projecten worden natuurlijk niet pas op 1 januari geboren. De start van een nieuw jaar is echter wel altijd een mooi punt om stil te staan bij plannen voor de komende tijd. Een soort focus en vertrekpunt. Wat voor mij vast staat is dat ik met mijn fotografie verder ga op het pad van de fine art. De fotografie die ik op dat vlak aan het maken ben, de samenwerkingen met de modellen, de zoektocht naar het beeld dat ik wil neerzetten…. Supertof! Mijn eigen creatieve geest heeft echter de neiging om tijdens een shoot alle kanten op te gaan. De komende tijd ga ik mezelf daarom meer trainen in nog meer focus tijdens de shoots.

Ook ben ik bezig met de voorbereidingen voor enkele projecten. Enkele experimenten met modellen en touw hebben me geïnspireerd om een project te gaat starten met de werktitel ‘Touw & Emotie’. Ook staat er een project op de planning rondom de 7 zonden en heb ik ideeën voor een derde en nog best uitdagend project om rond te krijgen. Hierover pas later in het jaar meer.

Blijf op de hoogte door mijn instagram en facebook te volgen!