Algemene info model samenwerking

English version

.

.

Voor mijn fine art fotografie ben ik regelmatig opzoek naar samenwerking met atletische en/of getrainde mannen. Het is daarbij belangrijk dat de man die met mij samenwerkt goed is in zijn mimiek en kan meegaan in de emotie die ik in de foto wil leggen. Daarnaast moet je als model bereid zijn naakt te poseren. Hoewel niet iedere foto die ik maak dit van zal vragen, wil ik niet dat dit op het moment van fotograferen een belemmering vormt bij het maken van de foto’s.

De gemaakte fine art fotografie kan zijn weg vinden naar een expositie in een galerie, publicatie o.i.d. Ik op geen enkele wijze garanderen dat gepubliceerd werk verkocht wordt in wat voor vorm dan ook. Ik biedt daarom mijn modellen een vergoeding aan in de vorm van een aparte serie (7 a 12) rechtsvrije foto’s voor eigen gebruik. Deze afspraak leggen we dan ook vast in een modelovereenkomst (zie link onderaan deze pagina).

Heb jij interesse om voor mij te poseren en samen een serie fine art foto’s neer te zetten? En pas jij in het hierboven geschetste profiel? Neem dan contact met mij op!

Soms ben ik voor een specifieke serie op zoek naar een specifiek type man, mogelijk afwijkend aan bovenstaande omschrijving of met specifieke kenmerken. Check hiervoor de link modellen gezocht voor specifieke thema’s & projecten hieronder.

.

.

ModeloverenkomstCasting call modellenContact