Fine Art Fotografie

Verberg tekst Tekst

02 jul 2018 in Blog

Auteur : Robert

Het leven is eigenlijk een grote ontdekkingsreis naar jezelf. Wie ben ik, wat wil ik, waarom wil ik… vragen die mij bij vlagen bezig houden. Zo ook tijdens de laatste periode van mijn inmiddels afgeronde masterstudie. Door de tijd die het studeren van mij gevraagd heeft, heeft mijn fotografie de afgelopen twee jaar wat meer op de achtergrond gestaan. Tijdens de laatste periode van mijn studie ben ik dan ook bezig geweest met de vraag wat ik wil met mijn fotografie wanneer de studie is afgerond. De conclusie is dat ik meer met emoties en thema’s wil gaan werken in mijn fotografie van de man. Dit betekend dat ik wat andere type beelden zal gaan maken in mijn samenwerkingen met modellen. Ook betekend het een wat andere aanpak in het werk dat ik in opdracht maak. Van veel tof werk maken, naar een aantal bewuste toffe beelden neerzetten. Gaandeweg zal mijn online portfolio op de website en mijn social media kanalen meer en meer beelden laten zien die ik in dit kader ga maken. Supertof!

En eerlijk is eerlijk; studeren is leuk maar weer flink tijd in mijn fotografie kunnen steken heb ik wel gemist!

De eerste aanpassingen aan de website zijn gedaan. Er is wat meer informatie over samenwerking met modellen toegevoegd, de opening portfolio is aangepast en een hele reeks oude ‘nieuws’ berichten zijn van de site gehaald en vervangen door een blog pagina en mijn eigen visie op mijn fotografie toegevoegd onder Robert’s verhaal.