Atleten met lef gezocht!

Verberg tekst Tekst

07 feb 2017 in Nieuws

Auteur : Robert

Voor een vrij werk serie zoek ik mannelijke atleten met lef!
.

Na een try-out shoot heb ik de keus gemaakt dit jaar mij in mijn vrije werk de uitdaging aan ga om een serie spannende, ingetogen en uitdagende naaktbeelden van atleten te gaan maken. Waarom? Omdat het soms storend kan zijn dat kleding een mooie lijn in het lichaam verstoord en omdat ik mij er tot dusver nog niet echt aan gewaagd heb en dus als een leuke creatieve uitdaging voor mezelf zie.
.
Dat betekend dat ik op zoek ben naar atleten die de uitdaging aandurven mee te werken aan het maken van een serie beelden. Ik zoek mannelijke atleten die:
– 18 jaar of ouder zijn
– een getrainde body hebben
– het aandurven om naakt te poseren
.
Zaken als tattoo’s, piercings, wel of geen baard hebben e.d. zijn niet van belang. Juist een diversiteit aan atleten maakt het extra interessant.
.
De shoot zal plaats vinden in mijn studio in Zwolle. Omdat het ook voor het model een uitdaging kan zijn om naakt te poseren checken we gezamenlijk na de shoot de gemaakte beelden. Beelden waar jij je als model niet ok vindt worden dan gewis.
.
De uiteindelijke serie zal bestaan uit zwart/wit beelden. Naast de beelden voor mijn fotoserie zullen we ook enkele andere shots maken. Ook leuk voor je eigen portfolio.
.
Goed om te weten: Als je mee werkt ga ik er vanuit dat ik de beelden die we maken mag gebruiken voor portfolio, expositie of andere vorm van publicatie.
.
Ben jij een van de atleten die ik zoek en lijkt het jou een toffe uitdaging om mee te werken aan mijn serie, dan hoor ik graag van je! Je kan mailen, bellen of appen. Wel het lef maar nog niet helemaal ‘in shape’? Geen probleem, ik wil de shoot ergens dit jaar doen dus tijd genoeg om je beste shape neer te zetten.
.
.
Dit project is afgerond. Check hier de modellen oproep voor het vervolg project
.