Atleten met lef gezocht voor locatie shoot

Verberg tekst Tekst

01 nov 2017 in Overig

Auteur : Robert

De afgelopen maanden heb ik met veel plezier samengewerkt met diverse atleten om een aantal toffe naaktbeelden in de studio te maken. Tijd voor fase II!
.
De studio wil ik gaan inwisselen tegen locaties. Door gebruik te maken van locaties krijgen de beelden een totaal andere dynamiek en zullen ze minder stilistisch en meer speels en dynamischer gaan worden. Om de locatie serie persoonlijke te maken zoek ik mannelijke atleten (18 – ?) uit de omgeving van Zwolle (zeg een straal van zo’n 60 kilometer) die het lef hebben om met mij samen te werken aan een toffe naaktserie met als locatie hun eigen huis!
.
Ben jij zo’n atleet en wil jij op TFP basis met mij samenwerken? Neem dan contact met mij op en stuur enkele foto’s van jezelf mee. Samen kijken we naar een geschikt moment voor ons beiden om de shoot te doen.

Check ook even de afspraken voor TFP samenwerking (link hieronder).

.
Ik hoor van je!

.

.

.

Check ook de afspraken voor TFP samenwerking

Contactmail post@puurrobert.nl

.
.

.

.

.

Foto 1: Max, uit een van de gemaakte studio series
Overige foto’s: Via Google als moodboard voor de shoot